skip to Main Content
Jannich S Hansen Bodyrestart behandling

Kropsterapi

Filosofien i BodyrestartJSH-kropsterapi er, at kroppen husker de traumer – psykiske som fysiske – der livet igennem sætter deres aftryk i kroppen. Disse traumer kan frigøres både fysisk og psykisk ved at blive adresseret og behandlet gennem vores kropsterapi, der udspringer af BodyrestartJSH filosofien. Behandlingsmetoden er for alle børn og voksne, unge som gamle.

Kropsterapien bruges ofte af folk med led- og muskelsmerter, performance- eller præstationsangst, stress og lignende, men er i lige så høj grad velegnet til at holde sig vedlige.

BodyrestartJSH-kropsterapien benyttes til vedligeholdelse, forebyggelse eller til at komme i bedre form, men ikke mindst bruges den af mennesker, der skal præstere eller performe under stort pres eller belastning. Derimod er behandlingsmetoden ikke så velegnet for mennesker, der er stærkt psykisk belastet eller for personer, der har genetisk betingede fysiske defekter. I nogle tilfælde kan behandlingen dog virke lindrende.

Kropsterapi er for alle

Og ikke mindst for alle inden for sportens verden, musikere og andre performancefolk med fysiske skader og psykiske udfordringer. Behandlingsformen er for klienter, der har været udsat for fysiske traumer såsom trafikulykker, sportsulykker eller eneulykker. Kropsterapien henvender sig til virksomheder, hvor man har ensidigt eller stillesiddende arbejde, og den er for dem, der ønsker forebyggelse af forskellige motoriske problemer.

Kropsterapi frigør, hvad kroppen husker

Filosofien i BodyrestartJSH er, at kroppen husker, og at traumer kan frigøres både fysisk og psykisk ved at blive behandlet. Under behandlingen er der fokus på bl.a.:

  • Led
  • Muskler og muskelhæfter
  • Zonepunkter
  • Meridianer
  • Organer og belastninger af disse
  • Psykiske og fysiske traumer samt deres aftryk i kroppen

Endelig er der ledfrigørelse af led over hele kroppen, men især er nakke- og rygdelen vigtig, da hvirvlerne og deres spændingstilstand og nerveforbindelse til organer i høj grad er med til at fortælle kroppens historie og sige noget om, hvor der er brug for frigørelse.

Lige efter behandlingen kan du føle dig alt fra lettet, glad og energifyldt til træt, stille og trist – men du vil ofte mærke en meget stor følelse af kropskontakt. På længere sigt vil du kunne opleve, at smerter og spændinger slipper, at skader udbedres, og at du oplever større ro, selvaccept og mindre stress.

Højt fagligt niveau

Jannich Schaking Hansen er uddannet hos Body-sds, der er et dansk system udviklet af Erland Hartung, Ole Kåre Føli og Bengt Valentino. Kropsterapien i BodyrestartJSH er tæt knyttet til en række andre behandlingsformer såsom dybdemassage, fysiurgisk massage, oliemassage, fysioterapi, kranio-sakral-terapi, zoneterapi, den kinesiske filosofi vedrørende meridianbaner, ligesom der fordres stor viden om anatomi, fysiologi og patologisygeplejerske-niveau. Body SDS læs mere her

BodyrestartJSH træning

Som støtte til BodyrestartJSH kropsterapi har vi udviklet en træningsform, BodyrestartJSH træning som både nedbryder gamle skader og genopbygger kroppens naturlige konstitution. Træningsformen kan således også benyttes forbyggende eller til at komme i bedre form.


Back To Top