skip to Main Content

Tag med BodyrestartJSH på kombineret træningstur og ferie på den spanske Ø Mallorca.

I 2023 tager vi afsted i uge 37/38 på datoerne 17-22 september.


Løs op for spændinger i kroppen og træn musklerne.

Få kontakt til dit åndedræt.

Få kredsløbet i gang, forebyg skader og styrk immunforsvaret.Vi har i lejet træningslokaler villa Alaró Retreat House beliggende centralt i byen Alaró, på Mallorca.

På det Kombinerede trænings og ferie retreat vil der være to daglige trænings sessioner som afholdes i trænings faciliteter beliggende i villaen Alaró Retreat House. 

Det er muligt at leje sig ind i selve villaen og bo sammen med de øvrige kursister som skulle vælge at gøre dette, men hver kursist er selv ansvarlig for booking af værelse, flyrejse, bil leje etc.

Kursets pris indeholder således udelukkende de to gange dagligt BodyrestartJSH træning.

Villaen og byen

Alaró ligger i den nordvestlige del af øen Mallorca, ca. 30 minutters kørsel fra Palma lufthavn og ved foden af ​​bjergkæden Tramuntana som er perfekt til vandreture, cykling eller andre udendørs sportsgrene.

Alaró Retreat House ligger kun et minuts gang fra landsbyens hovedtorv/plaza med adskillige barer, restauranter og bager, samt et travlt ugentligt marked hver lørdag morgen.

Villaen har en have med en dejlig udendørs swimmingpool og et chillout område til solbadning. Et stort køkken er til rådighed.

Du kan læse mere om byen og villaen og finde information om leje af værelser i selv villaen under trænings opholdet på stedets hjemmeside her

Træningsprogram

Der er træning to gange dagligt i fem dage. Onsdag er der indlagt en hviledag og derfor er det intet træningsprogram denne dag.

Morgen:
Kl 9.00-11.00: BodyrestartJSH træning  med Jannich S Hansen.

Eftermiddag:
Kl 17.00-18.30: Vinyasa Yoga med Betina Thaarup.

Alt træningsudstyr vi får brug for forefindes i Villaen, medbring evt. egen yoga måtte.

Undervisere

Jannich Schaking Hansen er kropsterapeut, uddannet ved body-sds og underviser i BodyrestartJSH træningsform. Han har mere end 40 års erfaring fra sportens verden og body-sds træning. Jannich har undervist siden 1977, og begyndte med at behandle i 1996.
Betina Thaarup er uddannet yogalærer fra Lago CPH i København. Hun underviser primært i Vinyasa yoga, som er yoga i slow flow, dvs. du glider fra en stilling til den næste. Hun har dyrket forskellige former for yoga i mange år. Hun har mere end 20 års under- visningserfaring.

Vinyasa yoga

Yoga er, kort fortalt, at arbejde med kropsbevidsthed gennem forskellige kropsstillinger. Der fokuseres gennem yogaen på skærpelse af evnen til at være til stede i nuet gennem både på mentale og fysiske øvelser.

Træningen indeholder også afspænding i form af guidede og ikke guidede meditationer. Yoga foregår i et roligt tempo, hvor udfordringen ofte er et fokus på egne evner og begrænsninger.

Bodyrestart træningsformen

I BodyrestartJSH træningen arbejder vi med at udvikle evnen til at bruge hele det menneskelige apparat som samlet enhed.

En tilstand, hvor bevidstheden samarbejder med nervesystemet, der igen stimulerer musklerne og blodcirkulationen. Første træningslektion indeholder øvelser, der grundigt gennemgår muskler og led, i sammenspil med kroppen og åndedrættet.

Alle øvelser fremmer og styrker kroppens bevægeapparat og skal samtidig betragtes som opvarmning til BodyrestartJSH smidigheds, massageøvelser og tryk akupressur.

Under forløbet indgår også åndedrætsøvelser, kropskoordination og fokusering.

Anden træningslektion indeholder udelukkende afspændingsøvelser.

Læs om BodyrestartJSH træningsformen her

Rejsen

Hver kursist er selv ansvarlig for transporten fra Danmark til Alaró Retreat House. Der afgår direkte fly fra Købehavn og Århus til Palma.

Det er muligt at ankomme til huset i Alaró med en taxi fra lufthavnen i Palma, som ligger blot en halv times kørsel væk.

Til de kursister der ønsker at komme rundt og opleve øen under opholdet anbefaler vi at leje en bil.

Tilmelding og pris

Prisen for kurset er 3.200 kr. og inkluderer 10 træningssessioner af to timers varighed.

Der er plads til max. 10 deltagere på træningsturen, og din plads er derfor først endeligt reserveret, når du har indbetalt 1.600 kr. i depositum. Restbeløbet på 1.600 kr. skal indbetales senest fredag den 17. juli 2023.

BodyrestartJSH konto i Danske bank: 
Reg. 3409 
Konto nr. 0012269994

Betingelser

Såfremt du bliver forhindret i at deltage i kurset bedes du afmelde skriftligt 60 dage før kursets start. Afmeldes kurset mindre end 60 dage før kursusstart skal restbeløbet betales.

Det er muligt at tilmelde sig kurset efter restbetalingstidfristen (60 dage og optil kursus opstart) dog skal det fulde kursusbeløbet falde samtidig med tilmeldingen og kan ikke returneres efterfølgende, med mindre man bliver syg og kan fremlægge en skriftligt lægeerklæring.

Kontakt

Jannich Schaking Hansen
Telefon 29938099  
Mail: jannich@bodyrestartjsh.dk 
For yderlige oplysninger og tilmelding til turen.


Back To Top