skip to Main Content

Tag med til ferie øen Lesbos på Bodyrestartjsh træning og Yoga

Læs mere om turen her

Plej og træn din krop på BodyrestartJSH og Yoga kombinerede kursus- og ferieophold i den idylliske by Molivos på den græske ø Lesbos. 

Langt fra hverdagens vaner – omgivet af sol, hav og strand – træner vi hver morgen BodyrestartJSH dynamiske træning. Om eftermiddagen har vi yoga på programmet. 

Mellem disse to former for træning har du seks timers pause til afslapning og solbadning, og så er der også indlagt en hel fridag til udfugter og restitution. 

Rejsebekrivelse

I den charmerende by Molivos på Lesbos har du mulighed for at kombinere solferie med dynamisk BodyrestartJSH træning og meditativ yoga.

​Træk stikket ud og lad solen, varmen, havet, de fredfyldte omgivelser og træningen tage dig med på en rejse mod kropslig frihed og styrke og indre ro.

Den ideelle ferie, for dig som har brug for at komme helt ned i gear, gøre noget godt for din krop og vende tilbage til din hverdag med fornyet energi og overskud!

Morgen og eftermiddag mødes vi til undervisning i den naturligt afkølede yogasal i udkanten af byen tæt på stranden.

Træningen bygger på en Yin/Yang filosofi om at skabe balance i krop og sind gennem to træningsformer, der komplimenterer og afbalancerer hinanden.

Aftenerne kan fordrives på en af de vidunderlige familiedrevne restauranter, hvor du kan lade tiden gå i stå og nyde græsk gourmet til yderst rimelige priser.

Der er lagt op til frivillig fællesspisning den sidste dag, men resten af ugen styrer du selv balancen mellem socialt samvær og alenetid.

Gør endelig plads til ro og lad effekten af træningen absorberes i både krop og sind.

Byen
Kurset afholdes i byen Molivios på den græske ø Lesbos.

Molivios er en charmerende perle, der emmer af atmosfære med sine hyggelige stenhuse, små butikker og gode restautranter med absolut rimelige priser.
Snævre brolagte gader snor sig fra den højtliggende middelalderborg ned til vandet med den lille havn og den lokale strand. 

Lige udenfor byen findes sandstrande, fine badebugter med rullesten og varme helsebringende kilder. Et varmt kærlighedsforhold mellem de gæstfrie grækere og de mange yoga og selvudviklingskursister, som området tiltrækker, præger byen. Det gør det næsten umuligt ikke at forelske sig i Molivios, og det er da også snarere reglen end undtagelsen at folk vender tilbage år efter år. Du kan læse mere on Molivios på www.molivios.net 

Træning

Fem dages træning i tempererede lokaler centralt placeret i byen. 
Læs om BodyrestartJSH træningsformen her

Morgen: 9.00-11.00: BodyrestartJSH træning
Eftermiddag: 16.30-18.30: Yoga
Der er indlagt en hvile dag under opholdet.

Formiddag:
BodyrestartJSH med Jannich S Hansen 

I BodybestartJSH træning arbejder vi på at udvikle evnen til at bruge hele det menneskelige legeme i en samlet enhed. En tilstand, hvor bevidstheden samarbejder med nervesys- temet, der igen stimulerer musklerne og blodcirkulationen. 

Første del starter med en grundig gennemgang af muskler og led, der er kombineret med centrering og koordinering af krop og åndedræt. 

Øvelserne vil blive gentaget igen og igen, og herved opnår hver deltager centrering og koordinering af den fysiske krops livsenergi. Alle øvelser fremmer og styrker kroppens bevægeapparat og skal samtidig betragtes som opvarmn- ing til systemets sammentrækkende og udvidende øvelser. 

Under forløbet indgår også åndedrætsøvelser, koordination, reaktionsøvelser og fokusering. 

Anden del består af smidighedsøvelser- og tryk akupressur, hvor du vil lære at påvirke dine begrænsninger ved indføling omkring muskelstræk og sammentrækning.

Eftermiddag:
Yoga med Katrine Ingelhardt 

Undervisningen tager udgangspunkt i Triyoga – en dynamisk og dybtvirkende yogapraksis der bedst beskrives som “meditation i bevægelse”. En blanding af dynamisk flow, styrkende asanas og dybe stræk. Alt sammen med fokus på det meditative nærvær i din praksis.

Du lærer at bevæge dig fokuseret, ind og ud af stillingerne i takt med din vejrtrækning. Med underviserens vægt på alignments og hands-on teknikker, træner du din kropsbevidsthed og får hjælp til at justere stillingerne, så du oplever større frihed i din praksis og undgår overbelastning og skader. Den fysiske del af din praksis afsluttes altid med en guidet afspænding (savasana), åndedrætsteknikker (pranayama) og meditation.

Katrines undervisning bærer præg af et dybt engagement og evnen til at skabe et tillidsfuldt rum båret af ro og nærvær. Med et indgående kendskab til kroppen som helhed og et skarpt øje for de finere energier og detaljer, forstår hun at hjælpe sine elever et lag dybere i deres yogapraksis og til nye kropslige aha-oplevelser.

Inkvartering

Du kan vælge pakkerejse (fly+hotel) med Spies som flyver direkte søndag d. 26/5.

Og vælge at bo på ​​Hotel Amfitriti eller Molivos 1.

Tilmelding og pris 

Prisen afhænger af hvilket hotel og værelsestype du vælger.

Mindste prisen pr. person i delt dobbeltværelse er 8.695,00 kr.

Tilmeld dig på Munonne hjemmesiden

Betingelser

Såfremt du bliver forhindret i at deltage i kurset bedes du afmelde skriftligt 60 dage før kursets start. Afmeldes kurset mindre end 60 dage før kursusstart skal restbeløbet betales.

Det er muligt at tilmelde sig kurset efter restbetalingstidfristen (60 dage og optil kursus opstart) dog skal det fulde kursusbeløbet falde samtidig med tilmeldingen og kan ikke returneres efterfølgende, med mindre man bliver syg og kan fremlægge en skriftligt lægeerklæring.

Kurset gennemføres ved minimum 10 og maximalt 18 deltagere.

Kontakt

For yderlige oplysninger og tilmelding til turen.

Kontakt Jannich S. Hansen
Telefon: 29938099 eller
Mail: jannich@bodyrestartjsh.dk 

Back To Top